Fermentist
  • Fermentist?
  • Microbeestig
  • Experimenteer
  • Workshops
  • Contact
Instagram
Facebook
Fermentist
  • Fermentist?
  • Microbeestig
  • Experimenteer
  • Workshops
  • Contact

totally nuts!

Mail
Share
Tweet
Pin
Whatsapp

Volledig vegan kaasje: Cashewbert.
Ik kan het bijna niet geloven… Nét hetzelfde korstje als een camembert & heerlijk smeuïg vanbinnen. Camembert, maar net dat tikje anders.

Dit kaasje zal de eerste worden uit een hele reeks experimenten. Einddoel: pittig, smaakvol kaasje maken van lokale noten. Momenteel werk ik nog met cashewnoten, gezien hun samenstelling ideaal is om de zachtheid van een kaasje te benaderen. Door te starten met de basis, hoop ik in de toekomst m’n technieken & recepten te kunnen finetunen om ook met walnoten, hazelnoten etc. aan de slag te kunnen. Tips voor samenwerking of recepten, altijd welkom.

Volgende in de lift: nutty roquefort & vegan parmeggiano…

Previous Article

gerookte brusselse spruitjes!

Lees meer
Next Article

Beanlife tasting

Lees meer
zin om nog meer te lezen?
Lees meer

Cashewbert?

Lees meer

Curieuze verfrissing

Lees meer

Blueberry barbeque

Lees meer

Beanlife tasting

Lees meer

Grasgroene waterkefir

Lees meer

Vier-einde-van-de-zomer Giardiniera

Lees meer

gerookte brusselse spruitjes!

Lees meer

Eerste echte fermentist kadootje

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Input your search keywords and press Enter.